nieuws

Caroline op dieet: Ik mis vlees niet

Industrienieuws

DOETINCHEM – Dit weekeinde twee mensen tegengekomen, die vroegen of ik was afgevallen. Kijk dat zijn de stimulansen die ik nodig heb. Ook al wordt mijn BMI (34,9) nog steeds ingedeeld in de categorie ‘ongezond overgewicht, vetzucht, obesitas’.

Caroline op dieet: Ik mis vlees niet

DOETINCHEM – Dit weekeinde twee mensen tegengekomen, die vroegen of ik was afgevallen. Kijk dat zijn de stimulansen die ik nodig heb. Ook al wordt mijn BMI (34,9) nog steeds ingedeeld in de categorie ‘ongezond overgewicht, vetzucht, obesitas’.

Overigens was mijn BMI bij aanvang van dit afvalproject 37,6, dus ik ga echt de goede kant op.

Klik hier om naar het weblog te gaan.

Lees ook andere weblogs:
Ik eet geen vlees meer
Henny Swinkels in Zuid-Afrika
Caroline op kipexpeditie in Brazilië
Jos Ramekers in China

Reageer op dit artikel