nieuws

Brinkhorst verdubbelt aantal innovatievouchers

Industrienieuws

Een boekenbon is in te ruilen voor een boek, met een innovatievoucher is kennis in te kopen.DEN HAAG – Minister Brinkhorst van Economische Zaken gaat het aantal innovatievouchers voor 2006 verdubbelen naar 6000. MKB-bedrijven kunnen de bonnen besteden bij kennisinstellingen.

Brinkhorst gaat in 2006 twee soorten innovatievouchers uitgeven. Zo kan ieder MKB-bedrijf éénmalig een ‘snuffelvoucher’ van 2500 euro krijgen om in contact te treden met een kennisinstelling. Daarnaast kunnen ondernemers één keer per jaar een grotere voucher van 7500 euro krijgen. Hiermee kan de ondernemer met een uitgebreider vraagstuk bij de kennisinstelling terecht. Voor deze vouchers geldt een eigen bijdrage van eenderde deel.

Reageer op dit artikel