nieuws

Bakker zoekt slager

Industrienieuws

HEUSDEN – Bakker Lucas Vermeulen uit Heusden is op zoek naar een slager, nu zijn collega Kees Janson (foto) met pensioen is. Janson was een vakman pur sang en volgens Vermeulen is er voldoende potentieel om in Heusden een florerende slagerij te starten.

Bakker zoekt slager

HEUSDEN –  Bakker Lucas Vermeulen uit Heusden is op zoek naar een slager, nu zijn collega Kees Janson (foto) met pensioen is. Janson was een vakman pur sang en volgens Vermeulen is er voldoende potentieel om in Heusden een florerende slagerij te starten. 

De brief van Lucas Vermeulen waarin hij slagers oproept na  te denken over vestiging in het toeristische Heusden.

 

Geachte slager.

Ik ben Lucas Vermeulen en ben al weer 20 jaar in Heusden (NB) de warme bakker. Behalve onze winkel en lunchroom met terras voeren we de formule Brooddesign dat landelijk zijn weg vindt via diverse kanalen. Ik geniet landelijke bekendheid door mijn bijzondere producten en mijn tomeloze inspanning (je krijgt niets voor niets) maar zeker ook door de plaatselijke klanten uit ons verzorgingsgebied die open staan voor nieuwe innovatieve en kwalitatieve producten. Ze willen er voor betalen ook. Goed gepresenteerd en ondersteund met een goed verhaal dat bol staat van de vakkennis, passie,en herkomst van de ingredienten.En daarin hebben wij enorm veel raakvlakken met onze slager Kees Janson. Kees staat bekend om zijn enorme vakkennis bijzondere vaak ook authentieke producten maar Kees heeft ook de gave om mensen te boeien met verhalen over het mooie slagersvak. Daarom komen er ook mensen uit heel het land bij Kees het vlees halen en dan bij ons het brood ’n bakje koffie in de lunchroom en weer terug naar bv Eindhoven. U begrijpt dat ik erg blij ben met zulke 1-2 tjes.

Daarom is het voor mij en velen andere onbegrijpelijk dat nu Kees van zijn pensioen gaat genieten, het niet is gelukt om een gepaste opvolger te vinden en daarmee dreigen wij
zonder slager te komen zitten terwijl er mijn inziens potentieel genoeg is; 5500 inwoners (Heusden) en 43000 in de grote gemeente Heusden en jaarlijks 500.000 – 600.000 toeristen.
En wij mogen 7 dagen per week open zijn (ook op zondag )en dat biedt veel kansen.
Als u een kans wilt om ergens (op)nieuw te beginnen. Dan is nu het moment !
Slager Kees Janson is een begrip in de wijde omtrek. Die klanten kunt u zo overnemen.
En Kees wil graag meewerken om te kijken welke mogelijkheden er voor u zijn .
Ook ik wil u graag ontvangen , kom gerust eens kijken bel me en ik geef u alle informatie .
(ook ik ben op zondag open, doen we trouwens 26% van onze omzet en we verkopen dan geen busbrood. Over kansen gesproken!)

Met vriendelijke groet,

Lucas Vermeulen
Brooddesigner

Bakkertje Deeg – De Contente Mensch – Brooddesign| Botermarkt 13 | 5256 AV Heusden
www.bakkertjedeeg.nl | www.brooddesign.nl

Lees ook:
Slager Janson over balkenbrij (film) (17 december 2010)
Auteur over boek slager Janson – film – (15 december 2010)
Portret slager Janson in boekvorm (1 december 2010)
 

 

 

 

 

Reageer op dit artikel