artikel

Verbeter uw nauwkeurigheid én uw productiviteit

Industrienieuws 55

Vleesproducenten zien hun marges steeds kleiner worden. Door kosten te besparen en uw productiviteit te vergroten kunt u uw marges vergroten. Download de nieuwe whitepaper van METTLER TOLEDO en krijg praktische tips voor het verhogen van uw productiviteit bij het portioneren en controlewegen.

Verbeter uw nauwkeurigheid én uw productiviteit

De nieuwe whitepaper van METTLER TOLEDO bespreekt de voordelen van een ergonomische tafelweegschaal bij handmatige portionering en controleweging. Ontdek hoe de juiste weegapparatuur u kan helpen om een hogere medewerkerstevredenheid en een hogere winst te behalen.

Ontdek tevens de voordelen van een eenvoudige gebruikersbegeleiding met taakbeheer, speciale software voor datamanagement en de optimale positionering van de weegschaal voor een hogere doorvoer.

METTLER TOLEDO heeft de controleweger die aan uw vereisten voldoet. Alle modellen zijn snel, robuust en nauwkeurig en garanderen snelle en precieze resultaten. Sommige modellen zijn uitgerust met colorWeight™, een functie waarmee u in één oogopslag kunt zien of de resultaten aan de specificaties voldoen.

METTLER TOLEDO kan u helpen bij het reduceren van uw kosten door:
► Uw portioneer- en verpakkingsprocessen te versnellen met colorWeight®
► Mobiele weegschalen die u eenvoudig verplaatst tussen productielijnen
► De levensduur van uw weegschalen te verlengen met preventief onderhoud

Wat is colorWeight®?

Het colorWeight® kleurendisplay geeft in één oogopslag aan of het gewicht van een product binnen of buiten het tolerantiebereik valt, zonder dat de operator de cijfertjes hoeft te lezen en moet nadenken of dit binnen het tolerantiebereik valt. De achtergrond van het display kleurt groen bij een juist gewicht en rood wanneer het gewicht buiten het tolerantiebereik valt. Zo kunt u menselijke fouten helpen voorkomen en versnelt u de productiviteit van uw medewerkers tot wel 20%. Ontdek zelf hoeveel u kunt besparen met colorWeight®.

De weegschalen van METTLER TOLEDO zijn geschikt voor diverse toepassingen:
► Handmatig controlewegen als laatste controle
► Portioneren op de weegschaal
► Portioneren door middel van ‘Take Away’
► Kwaliteitscontrole op basis van gewicht

Wat is preventief onderhoud?

Preventief onderhoud is cruciaal voor de nauwkeurigheid en levensduur van uw industriële tafel- of mobiele weegschaal. Gepland, periodiek onderhoud biedt gemoedsrust, omdat u weet dat uw apparatuur optimaal presteert. Ga naar onze website voor meer informatie over ons service-aanbod.

Download hier de gratis whitepaper

Reageer op dit artikel