artikel

Marel Benelux en Marel Meat Processing verhuizen

Industrienieuws

De werkzaamheden van Marel in Oss worden verplaatst naar de locatie te Boxmeer, één van Marels belangrijkste innovatie- en productielocaties. Sinds oktober dit jaar zijn 25 medewerkers vanuit productie, assemblage, inkoop en financiën geleidelijk aan onderdeel geworden van de productielocatie in Boxmeer

Marel Benelux en Marel Meat Processing verhuizen
Afbeelding: Marel

Vanaf 15 december zullen zo’n tachtig personeelsleden van verkoop, marketing, service en R&D van Marel Benelux BV en Marel Meat Processing BV de werkzaamheden voortzetten vanuit Boxmeer. Het doel van de verhuizing is om de bestaande synergie binnen Marel beter te benutten. Zo wordt optimaal gebruikgemaakt van de beschikbare middelen en worden kosten beperkt. Dit is volledig in lijn met Marel’s overall strategie simpeler, slimmer en sneller te werken.

Dezelfde ondersteuning

‘Vanuit de nieuwe locatie zullen wij dezelfde ondersteuning bieden aan onze klanten’, aldus Marel. Het nieuwe bezoekadres is Handelstraat 3, 5831 AV Boxmeer en het nieuwe postadres Postbus 177, 5830 AD Boxmeer. Het telefoonnummer is (0485) 58 68 11, het nieuwe faxnummer (0485) 58 62 22.

Geavanceerde apparatuur

Marel is een wereldwijde leverancier van geavanceerde apparatuur, systemen en diensten voor de pluimvee-, vis-, vlees- en verderverwerking. Met kantoren en dochterondernemingen in meer dan dertig landen en een netwerk van meer dan honderd agenten en distributeurs, bieden de merken – Marel, Stork Poultry Processing en Townsend Further Processing – één aanspreekpunt voor de klant.

Reageer op dit artikel