Al 20 jaar verzorgen wij onze Belgische Blauwe runderen. Wij selecteren zelf de beste runderen. Iedere dag verzorgen wij onze dieren met aandacht en respect. De hoge vleeskwaliteit wordt bereikt doordat wij alleen het beste nastreven voor wat betreft het vee, de voeding, leefomstandigheden en de gezondheid van het vee. De runderen krijgen een door ons zelf samengesteld voer, met kwaliteitsproducten. We zijn gespecialiseerd in de productie kalfsvlees en vrouwelijk rundvlees voor ambachtelijke (keur) slagers. Omdat het kwalitatief hoogwaardige producten zijn, leveren wij aan slagers die deze producten dagelijks vers verkopen. In een tijd waarin de consument verantwoord en gezond wil leven, past dit rundvlees bijzonder goed. In Nederland moeten wij voldoen aan veel eisen met betrekking tot dierenwelzijn en duurzaamheid.
Een garantie voor u, dat u een eerlijk stuk vlees op uw bord krijgt. Voor onze slagers willen wij alleen het allerbeste en daarom werken wij met zorg. Wij besteden aandacht aan:
Lekker rund- en kalfsvlees, fijn van draad, botermals en vol van smaak. Dat is weivlees. Waarom ons vlees zo bijzonder smaakt? Wij zijn gespecialiseerd in de productie van rund- en kalfsvlees. Door de jaren lange ervaring en de continu hoge vleeskwaliteit is WEIVLEES een begrip geworden.
De kenmerken van ons kwaliteits rundvlees zijn:
De kenmerken van ons kwaliteits kalfsvlees zijn:
De koeien hebben een goed leven. Ze hebben gemiddeld 5 jaar in weilanden gelopen, in de prachtige omgeving van Cromvoirt of in de Ardennen. Na het verblijf op ons bedrijf, vind de slacht en de verwerking geheel in Nederland plaats. Het mooi gerijpte vlees is mager, mals, heerlijk van smaak, door het grasgevoerd en mooi rood van kleur.