nieuws

Gepassioneerde show op demodagen Keurslagers – fotoverslag

Foto & Video

De eerste dag van de demodagen Keurslagers 2014 in Leusden was indrukwekkend. De beurs trok alleen maandag al een groot aantal bezoekers. Zij genoten van een spectaculair optreden van de Toscaanse topslager Dario Cecchini. Vandaag is de slotdag van de intieme, besloten beurs voor Keurslagers.

Gepassioneerde show op demodagen Keurslagers – fotoverslag
Dario Cecchini. Foto's Anne Mieke Ravenshorst

De Demodagen Keurslagers is een handels(vak)beurs van de Vereniging voor Keurslagers (VVK). De bezoekende Keurslagers krijgen inspirerende ideeën aangereikt door leveranciers van uiteenlopende producten, variërend van kaas, specerijen, payroll-diensten tot traaggroeiende kippen, rustig grazende runderen en varkens die worden opgekweekt met granen en olijfolie.

Kenmerkend voor de beurs van 2014 is dat er stevig wordt teruggegrepen op kwaliteit en het ambacht. Alleen daarmee is de slag met de supermarkten te winnen, zo lijkt de ambachtelijke sector zich steeds meer te realiseren. Bovendien vraagt de consument om goed, eerlijk en werkelijk smakelijk vlees, waarvan de herkomst onbetwistbaar is.

Obama

Om de Keurslagers te inspireren is speciaal voor deze gelegenheid de Italiaanse topslager Dario Cecchini ingevlogen. Op de dag dat de Amerikaanse president Obama Nederland voor zich innam, deed Cecchini dat op zijn beurt met de Keurslagers in Leusden. Vandaag toont hij zijn kunnen en kunsten nog eens, gelardeerd met gepassioneerde, historische en persoonlijke verhalen.

 

De beurs is vandaag te bezoeken van 15.30 – 22.30 uur

Reageer op dit artikel