fotoreportage

Horecava 2019 in beeld: ruiken, proeven, beleven

Foto & Video 755

De Horecava 2019 is dit jaar groter dan ooit; alle hallen van de RAI Amsterdam zijn bezet door bedrijven en organisaties die op de een of andere manier iets met Hotellerie, Restaurant of Café (horeca) te maken hebben. Vlees- en vleeswaren zijn volop te vinden en voor de RAI is een BBQ-plein opgezet.

Horecava 2019 in beeld: ruiken, proeven, beleven

Vandaag, 10 januari, is de laatste dag van de vakbeurs voor horecaproffesionals. Voor wie geen tijd heeft om de Horecava te bezoeken, geven wij een inkijkje via deze fotoreporatage.

Trends

De al in vorige jaren ingezette trends op vleesgebied, blijken geen eendagsvlieg te zijn. Op de Horecava 2019 wordt voortgeborduurd op concepten die al eerder werden gepresenteerd. Denk hierbij aan de onverminderde populariteit van de barbecue, opkomst van vegan en de stijgende vraag naar biologische producten.

Verslag

Vleesmagazine doet uitgebreid verslag van de Horecava in het eerste nummer van 2019 die 1 februari verschijnt. Nog geen abonnee? Vraag dan snel een voordeelabonnement aan.

Foto's

Reageer op dit artikel