fotoreportage

Gelderblom opent nieuwe vestiging (fotoverslag)

Foto & Video

De nieuwste vestiging van Slagerij Gelderblom is woensdagavond feestelijk geopend voor zakenrelaties en leveranciers. Klanten kunnen vanaf vandaag terecht in de 200 vierkante meter grote zaak aan de Van Beethovensingel 44 in Rotterdam. Commercieel manager Dominique Melis mocht woensdag zo’n 300 mensen verwelkomen.

Gelderblom opent nieuwe vestiging (fotoverslag)

De grote toeloop van gasten kon Melis, die tevens eigenaar is van de nieuwe vestiging, gemakkelijk kwijt. “We hadden partytenten en statafels voor de aanwezigen geregeld.” De opening valt samen met het dertigjarig bestaan van Gelderblom, dat in Nederland nu zeventien vestigingen heeft. Melis: “Dit is onze ‘superstore’, waarmee we potentiële, nieuwe franchisenemers willen laten zien wat Gelderblom zijn klanten kan bieden. Het is een full-service winkel, met opties die je normaliter niet in een slagerij aantreft, denk hierbij aan gratis wifi voor de klant, een kinderhoek, contactloos pinnen en een ingrediëntendatabase waarin mensen alle ingrediënten van ons assortiment terug kunnen vinden.”

Melis en zijn zevenkoppige team verkopen naast vleeswaren ook maaltijden, alles voor de grill, salades en wild. “Gelderblom heeft eigen runderen en heeft alleen dagverse handel; we kopen geen partijen.”

Om de opening van zijn nieuwe vestiging extra luister bij te zetten, bedacht Melis een ludieke actie. “Er rijdt een tram in de stad rond met reclame van Gelderblom erop. Degene die de mooiste foto van deze tram maakt, kan een leuke prijs winnen.”

Reageer op dit artikel