fotoreportage

Genomineerden Slager met Ster geprikkeld

Foto & Video

Vleesmagazine hield woensdag 28 augustus een speciale informatiemiddag voor de 76 genomineerden van de nieuwe wedstrijd Slager met Ster. In de met sterren versierde mediazalen bij Reed Business Media in Doetinchem werden de deelnemers overgoten met wedstrijdinformatie.

Genomineerden Slager met Ster geprikkeld
Suzanne de Heer

Tijdens de genomineerdenbijeenkomst werd uitgelegd waarom er een nieuwe verkiezing wordt georganiseerd, hoe de volgende rondes er uitzien en bakker Arend Kisteman vertelde wat het winnen van drie sterren betekende voor zijn bakkerij. Het was een gezellige middag met een leuke mix tussen serieuze informatie over de wedstrijd en lachen om Kisteman’s manier van ondernemen. Klik hier voor het dossier Slager met Ster

Reageer op dit artikel