fotoreportage

Steeds meer reuring rondom geitenvlees

Foto & Video

Geitenvlees. Culinaire liefhebbers lopen er mee weg, maar de consumptie van het vlees stijgt niet of nauwelijks. De armeluiskoe heeft een belabberd imago bij de consument. Maar er gloort hoop. Uit gezondheidsoverwegingen zou de geit wel eens een stuk populairder kunnen worden. Peter Govers van biologische geitenboerderij Hansketien ziet de toekomst dan ook positief in.

Steeds meer reuring rondom geitenvlees

Geitenvlees. Culinaire liefhebbers lopen er mee weg, maar de consumptie van het vlees stijgt niet of nauwelijks. De armeluiskoe heeft een belabberd imago bij de consument. Maar er gloort hoop. Uit gezondheidsoverwegingen zou de geit wel eens een stuk populairder kunnen worden. Peter Govers van biologische geitenboerderij Hansketien ziet de toekomst dan ook positief in.

Een reportage in Vleesmagazine van november.

Reageer op dit artikel