fotoreportage

Sandwich met rosbief, kruiden crème fraîche en tomatenrelish

Foto & Video

 Ingrediënten voor 4 personen: 14 focaccia broden (platte)200 gram rosbief100 gram crème fraîche2 takken peterselie10 sprieten bieslook3 takken kervel1 eetlepel mosterd1 lollo bianco Voor de tomatenrelish:4 tomaten1/2 ui1 teentje knoflook1 cm verse gember100 ml witte wijnazijn1 theelepel zout1/2 theelepel chilipoeder1 theelepel kerriepoeder100 gram suiker Werkwijze:Snijd de tomaten, ui, knoflook en de verse gember klein en […]

Sandwich met rosbief, kruiden crème fraîche en tomatenrelish

 Ingrediënten voor 4 personen:

14 focaccia broden (platte)
200 gram rosbief
100 gram crème fraîche
2 takken peterselie
10 sprieten bieslook
3 takken kervel
1 eetlepel mosterd
1 lollo bianco

Voor de tomatenrelish:
4 tomaten
1/2 ui
1 teentje knoflook
1 cm verse gember
100 ml witte wijnazijn
1 theelepel zout
1/2 theelepel chilipoeder
1 theelepel kerriepoeder
100 gram suiker

Werkwijze:
Snijd de tomaten, ui, knoflook en de verse gember klein en doe ze in een steelpannetje, voeg nu de witte wijnazijn en het zout toe en breng het geheel aan de kook, laat het 30 minuten pruttelen. Zet het vuur uit en roer de suiker er door heen. Snijd alle kruiden klein en roer deze samen met de mosterd door de crème fraîche. Besmeer nu 2 focacciabroden met het crème fraîchemengsel en 2 met de tomatenrelish. Beleg de broden met rosbief en lollo bianco. Leg ze op elkaar en snijd er repen of punten van.

Reageer op dit artikel