fotoreportage

Romeinse wrap met gerookte ontbijtspek

Foto & Video

 Ingrediënten voor 4 personen: 100 gram haricots verts4 wraptortilla’s100 gram verse roomkaas4 grote bladeren Romeinse sla150 gram gerookte ontbijtspek1 eetlepel gehakte walnoten1 theelepel zoutwitte peper Werkwijze:Kook de haricots verts beetgaar in kokend water met zout, spoel ze koud en laat ze uitlekken. Leg op elke wraptortilla een slablad. Strijk de roomkaas uit over de sla. Snijd […]

Romeinse wrap met gerookte ontbijtspek

 Ingrediënten voor 4 personen:

100 gram haricots verts
4 wraptortilla’s
100 gram verse roomkaas
4 grote bladeren Romeinse sla
150 gram gerookte ontbijtspek
1 eetlepel gehakte walnoten
1 theelepel zout
witte peper

Werkwijze:
Kook de haricots verts beetgaar in kokend water met zout, spoel ze koud en laat ze uitlekken. Leg op elke wraptortilla een slablad. Strijk de roomkaas uit over de sla. Snijd de gerookte ontbijtspek in reepjes en verdeel deze in twee banen over de belegde tortilla’s. Verdeel er de haricots verts over. Bestrooi met de walnoten en naar smaak zout en witte peper. Rol de wraptortilla op en snijd elke in drie gelijke stukken. 

Reageer op dit artikel