fotoreportage

Poffertjes met perzik, roomkaas en ontbijtspek

Foto & Video

 Ingrediënten: 15 plakjes ontbijtspek2 perziken100 gram roomkaas1 pak poffertjesmix10 takjes kervelWerkwijze:Maak de poffertjes volgens het recept van het pak. Houd ze apart. Bak het ontbijtspek in een droge pan (zonder boter) knapperig. Snijd de perzik in partjes. Besmeer 2/3 van de poffertjes met wat roomkaas, leg hier bovenop het ontbijtspek, een partje perzik en een […]

Poffertjes met perzik, roomkaas en ontbijtspek

 Ingrediënten:
15 plakjes ontbijtspek
2 perziken
100 gram roomkaas
1 pak poffertjesmix
10 takjes kervel

Werkwijze:

Maak de poffertjes volgens het recept van het pak. Houd ze apart. Bak het ontbijtspek in een droge pan (zonder boter) knapperig. Snijd de perzik in partjes. Besmeer 2/3 van de poffertjes met wat roomkaas, leg hier bovenop het ontbijtspek, een partje perzik en een mooi takje kervel. Je hebt nu een klein torentje, zet deze vast met een prikker of verpak ze in folie wanneer je ze later gaat gebruiken.
 

Reageer op dit artikel