fotoreportage

Recept Mosterd/peterselie verse worst van Mister Kitchen

Foto & Video

Mister Kitchen ontwikkelt in rap tempo een keur aan allerlei hippe soorten en smaken verse worst. In Vleesmagazine leest u deze maand een interview met de twee oprichters van het bedrijf. Als extraatje kunt u hier nu een recept downloaden van mosterd/peterselie verse worst.

Recept Mosterd/peterselie verse worst van Mister Kitchen

Mister Kitchen ontwikkelt in rap tempo een keur aan allerlei hippe soorten en smaken verse worst. In Vleesmagazine leest u deze maand een interview met de twee oprichters van het bedrijf. Als extraatje kunt u hier nu een recept downloaden van mosterd/peterselie verse worst.

Recept kalfsvariant Mosterd/peterselieworst:
Ambachtelijke verse worst op basis van grof gemalen Hollands kalfsvlees. Gekruid met onder meer mosterd en peterselie. Verpakt in een varkensdarm.
 

Ingrediënten:
99 procent kalfsvlees, 4,6 procent Zaanse mosterd (mosterdzaad, azijn, specerijen, zout), 3,2 procent peterselie, zout, zwarte peper, ascorbinezuur (E300), natriumascorbaat (E301).

Bereidingsadvies:
Haal de worst een halfuur voor bereiding uit de koelkast. Leg deze op een bord en dek af met huishoudfolie. Laat ruim (ongezouten) roomboter uitbruisen in een koekenpan boven laag tot matig vuur. Braad de worsten rondom bruin en gaar in ongeveer 15 minuten.

 

Reageer op dit artikel