Workshop zout- en suikerverlaging

Deze workshop over zout- en suikerverlaging wordt georganiseerd door HAS Hogeschool. Tijdens de workshop word jij geïnformeerd over: de effecten van zout en suiker op gezondheid, vervangers voor zout en suiker, effecten van zout- en suikervervanger op de kwaliteit, de gevolgen van verlagen of verwijderen in een product. Voor iedereen die te maken heeft met zout- en suikerverlaging in producten, zoals productontwikkelaars, category managers, voedingsdeskundigen en marketeers, is deze workshop interessant. De opgedane kennis wordt direct toegepast op jouw eigen producten of productcategorieën. De cursus bestaat uit één bijeenkomst op 5 oktober van 10.00 uur tot 16.00 uur. Deze workshop zal plaatsvinden in het Delta Agrifood Business in Bergen op Zoom.

https://www.has.nl/nl/has-bedrijfsopleidingen/bedrijfsopleidingen/workshop-zout-en-suikerverlaging?utm_source=Distrifood&utm_medium=agenda&utm_term=workshop%20zout%20en%20suikerverlaging&utm_campaign=Plaatsing%20extern