nieuws

Future of Food-sessie in België

Evenementen 223

Zowel in Nederland als in Frankrijk is channel bluring erg populair: de mix tussen een restaurant en een winkel zorgt voor een nieuw economisch model. Om de toekomstige uitdagingen van deze voedingsrevolutie te begrijpen, organiseert Gondola op 26 september de Future of Food-sessie in Salons De Romree in het Belgische Grimbergen.

Future of Food-sessie in België

Tijdens het door Gondola georganiseerde event worden gerenommeerde sprekers verwelkomd. Bart Buysse, CEO van Fevia, leidt het onderwerp in en zal het daarbij hebben over macro-economische bilaterale akkoorden en de lokale voedingsindustrie. Paul Florizoone, CEO van Greenway Foods en pionier op het vlak van vegetarische burgers, vertelt vervolgens of vleesvervangers enkel een hype zijn of we echt van een fundamentele innovatie mogen spreken. Nicolas Guillaume, CEO van Cornu, een merk van ethisch, lokaal, gezond en lekker vlees, heeft het over de uitdagingen van Cornu. Of wanneer de Belgische boeren het heft in handen nemen… De avond wordt afgesloten door Rudi Petit-Jean, CEO van Sligro, die het zal hebben over channel blurring, de toekomst van retail en voeding in België.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit: 18.00 uur: onthaal en ontvangst koffie; 18.30 uur: start van de sessie ‘The Future of Food’; 20.00 uur: Apéro – Networking drink; 20.15 uur: walking dinner en om 22.15 uur wordt het event afgesloten.

 

Reageer op dit artikel