nieuws

Uitbenen van wild en vlees tijdens Inspirational

Evenementen 204

In Almelo vindt op 12 en 13 november de vierde editie van Inspirational plaats. Op het programma staan onder meer het uitbenen van wild en vlees.

Uitbenen van wild en vlees tijdens Inspirational
Sfeerimpressie van de Inspirational.

Horecaleveranciers inspireren hier bezoekers met demonstraties en masterclasses gericht op het feestdagenseizoen. Organisator Rational, leverancier van combisteamers, wordt hierbij ondersteund door partner Eijsink via slimme keukenschermen voor digitale orderbonnen.

Inspirational vindt plaats in het hoofdkantoor van Rational, op een intieme beursvloer met ‘kooktheater’. Tijdens verschillende demo’s tonen partners, zoals Verstegen, Gulpener en Bolscher, hun noviteiten. Op het programma staan onder meer het uitbenen van wild en vlees en fileren van vis. Natuurlijk mogen bezoekers continue proeven van de bereidde gerechten en bijbehorende wijnkeuze van het Twentsch Wijnhuis. In de hal is er mogelijkheid te netwerken bij de verschillende stands van de partners.

Masterclasses

Ook dit jaar worden er twee masterclasses gegeven. De uit Italië overgevlogen woordvoerder van wijnhuis Stefano Accordini, Valpolicella Wines laat in een uitgebreide proeverij zien waarom dit zo’n bijzonder wijnhuis is. Gulpener geeft een biercollege: een proeverij van bieren die net even verder gaat dan alleen onder- of bovengistend. De toegang is na registratie gratis.

 

 

 

Reageer op dit artikel