nieuws

Voedselveiligheid en hygiëne centraal op MFC-Event

Evenementen 71

In Evenementenhal Gorinchem vindt vandaag de tweede dag plaats van het MFC-Event, hét kennis- en netwerkevent voor de vlees-, vis- en kaasindustrie in Nederland en België. Gisteren waren er al interessante lezingen rondom het thema ‘Voedselveiligheid & Hygiëne’ en vandaag is weer een aantal boeiende sprekers te beluisteren.

Voedselveiligheid en hygiëne centraal op MFC-Event
Foto: Wendy Noordzij

Zo spreken architect Gert de Vries over het onderwerp ‘Voedselfraude van alledag’, trendwatcher Rob Creemers over ‘Gentechnologie, kunstmatige intelligentie en robotisering’ en Paul Nass van CSB-System Benelux over ‘De digitale fabriek’. Yvon Bemelman van Condor Consultancy geeft bezoekers een verrassende kijk op voedselveiligheid en Bertwin Tiemersma van Centraal Beheer Achmea sluit het lezingprogramma af met ‘Reputatiemanagement in 7 stappen’.

Standhouders

Daarnaast zijn ook diverse standhouders in de Evenementenhal te vinden, die bezoekers diverse noviteiten tonen. Vleesmagazine is aanwezig voor een verslag. Het evenement duurt tot 17.00 uur.

Reageer op dit artikel