nieuws

Tweede Halal Expo Europe in Beursgebouw Eindhoven

Evenementen

Het Beursgebouw Eindhoven is op zondag 17 en maandag 18 april het toneel van de tweede editie van de Halal Expo Europe.

Tweede Halal Expo Europe in Beursgebouw Eindhoven
Afbeelding: Halal Expo Europe

‘Halal Expo Europe, dé grootste B2B halalbeurs van Europa, brengt de meerwaarde van Nederland in kaart op het gebied van technologie, innovatie en expertise voor de globale halalsector’, aldus de beursorganisatie.

Exposanten, lezingen en seminars

De beurs is gericht op de halalsector, met speciale aandacht voor voeding, cosmetica, farmacie, lifestyle, toerisme en de financiële sector. Behalve de aanwezigheid van ruim honderd exposanten uit binnen- en buitenland die actief zijn in de halalindustrie, hebben er lezingen en seminars plaats met als doel het overdragen van kennis. Hiernaast worden matchmakinggesprekken gehouden met als doel het ontstaan van strategische partnerschappen.

Cross-cultureel en internationaal

‘Met doelgerichte en professionele bezoekers uit onder andere Nederland, Turkije, Duitsland, Maleisië, België, Saoedi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten, Frankrijk, Egypte, Marokko, Pakistan, Tunesië, Iran en Algerije, belooft Halal Expo Europe 2016 een evenement te worden met een cross-cultureel en internationaal karakter.’

Doelstellingen

Halal Expo Europe wordt georganiseerd door Hogiaf en NBI International. Hogiaf, de grootste federatie van lokale ondernemersverenigingen waarbij met name Turks-Nederlandse ondernemers zijn aangesloten, stimuleert ondernemers zich te professionaliseren, te internationaliseren en maakt zakelijke kansen zichtbaar en helpt ondernemers deze te benutten. Het organiseren van Halal Expo Europe draagt bij aan het bereiken van de bovengenoemde doelstellingen.

Voor meer informatie over Halal Expo Europe: Halalexpoeurope.com

Reageer op dit artikel