nieuws

Jaarlijksche Paaschtentoonstelling in Schagen op 16 maart

Evenementen

De jaarlijkse tentoonstelling van de Koninlijke Vereeniging tot het houden van Jaarlijksche Paaschtentoonstellingen van Vee te Schagen is dit jaar op woensdag, 16 maart 2016.

Jaarlijksche Paaschtentoonstelling in Schagen op 16 maart
Archief Vleesmagazine

Mede dankzij een grote groep zeer enthousiaste keurslagers komen er dit jaar weer dikbillen in Schagen en is er een aantrekkelijke aanvoervergoeding voor weide- en slachtvee.

In het overdekte winkelcentrum is een tentoonstelling van konijnen, cavia’s, hoenders en sierduiven. Ook presenteert de tentoonstelling een grote diversiteit aan landbouwwerktuigen. Tal van mechanisatiebedrijven en loonbedrijven presenteren hun allernieuwste machines. Naast deze dieren- en werktuigententoonstelling wordt ook een jaarmarkt gehouden, waar een scala aan producten wordt aangeboden.

De tentoonstelling wordt in het centrum van de stad gehouden en mag zich elk jaar verheugen in een zeer grote publieke belangstelling (ongeveer 30.000 mensen). De toegang is gratis is en duurt van 09:00 uur tot ongeveer 15:00 uur.

De opening wordt verricht door Jan Huitema, melkveehouder in Makkinga en lid van de Landbouw- en Milieucommissie in het Europees Parlement voor de VVD.

Reageer op dit artikel