nieuws

Foto’s: Vijf slagerijen behalen optimale score van drie sterren

Evenementen

Vijf slagerijbedrijven hebben het maximaal haalbare aantal van drie sterren toebedeeld gekregen tijdens het event Slager met Ster 2015-2016. Het dak van party- en congrescentrum Hart van Holland in Nijkerk ging er bijna af door alle vreugde.

Foto’s: Vijf slagerijen behalen optimale score van drie sterren
Slagerij Keulen. Foto: Koos Groenewold

De winnaars van drie sterren zijn (in willekeurige volgorde):

  • Poleij in ‘s-Gravenzande: ‘De uitstraling van de winkel en de producten is prachtig. De winkel heeft een groot en compleet assortiment met verschillende afdelingen. Prachtig concept en zeer vriendelijk geholpen.’
  • Gelderblom Slagerij & Partyservice in Rotterdam-Hillegersberg: ‘Veel aandacht voor buitenlandse vleesproducten, met een verhaal naar de oorsprong. Goed om te zien dat ze zich met lamsvlees, buitenlandse vleesproducten en specialiteiten onderscheiden.’
  • Keurslagerij Antonis in Veldhoven: ‘Mooie verzameling van veel verse producten. Goede keuze om wild, orgaanvlees, vegetarisch, glutenvrije producten en snacks aan te bieden als diepvriesproduct.’
  • Slagerij Aad van Eijk in Voorschoten: ‘Mensen komen hier echt naartoe voor het brede, moderne assortiment en de vriendelijke manier van bedienen. Compliment voor het zelf bijhouden van de financiële gegevens.’
  • Slagerij Keulen in Hulsberg: ‘De klant krijgt een welkom gevoel in deze zaak. De medewerkers zijn vriendelijk, werken met passie, dragen bij aan de sfeer en hebben een warme, enthousiaste uitstraling.’

Foto’s: Koos Groenewold

Reageer op dit artikel