nieuws

Foto’s: Veertien slagerijen naar huis met twee sterren

Evenementen

Veertien slagerijbedrijven hebben tijdens de competitie Slager met Ster 2015-2016 beslag weten te leggen op 2 sterren. Dat is bekendgemaakt tijdens het event Slager met Ster in party- en congrescentrum Hart van Holland in Nijkerk.

Foto’s: Veertien slagerijen naar huis met twee sterren
Vleeschhouwerij Zetten. Foto: Koos Groenewold

De veertien slagerijen die zijn bekroond met twee sterren, zijn (in willekeurige volgorde):

 • Albert & Aukje Keurslager in Surhuisterveen: ‘Albert & Aukje stoot dit jaar door naar de lijst van tweesterrenwinnaars. De medewerkers zijn vriendelijk, werken met passie en dragen bij aan de sfeer.’
 • Zwaard, slagerij & traiteur in De Lier: ‘Het enthousiasme van dit slagersechtpaar is de drijfveer van het succes. Ze brengen telkens nieuwe, eigen producten en blijven de klant verrassen. Daarnaast investeren ze ook tijd en geld in hun team.’
 • Arie Klaver Keurslager in Schagen: ‘Een prachtig bedrijf met een zeer uitnodigend assortiment versproducten dat strak geleid wordt door een enthousiaste ondernemer. Dit alles, in combinatie met een team van vriendelijke en vakbekwame medewerkers maakt dit bedrijf tot een succes.’
 • Vleeschhouwerij in Zetten: ‘Een bijzondere formule, gebaseerd op ambacht, een persoonlijke benadering van de consument en beleving.’
 • Slagerij Dennis van de Ven in Schijndel: ‘De klant wordt direct na binnenkomst opgemerkt en begroet. Hierdoor voelt hij zich direct gezien en zeer welkom.’
 • Keurslagerij Gleis in Aalten: ‘Het enthousiasme van de medewerkers zorgt ervoor dat klanten met een goed gevoel naar huis gaan.’
 • Scharrelslagerij ’t Oude Ambacht in Den Haag: ‘De ondernemer heeft een geweldig vestigingspunt in handen met een mooi verbouwde winkel. Goede sfeer in de winkel en binnen het team. Prachtige kwaliteit en veel vernieuwende producten waarmee hij de doelgroep blijvend weet te verrassen.’
 • Keurslager Rexwinkel in Borculo: ‘Heel mooi bedrijf dat vol in ontwikkeling is met de juiste ondersteuning. Ondernemer en werknemers hebben een open houding en dit komt de winkel ten goede.’
 • Speciaalslagerij Jeursen in Den Haag: ‘De presentatie in de winkel is top. De uitstraling van de maaltijden en vlugklaar is prima verzorgd. Veel en goed klantencontact.’
 • Keurslagerij M. van de Weg in Genemuiden: ‘Grote nieuwe slagerij met ruime toonbank. De producten komen goed tot hun recht. De verpakking is voorzien van de huisstijl, met toegevoegde waarde.’
 • Uw Slager ’t Pleintje in Harskamp: ‘Het bedrijf onderscheidt zich door een prachtig aanbod van versproducten en een prima organisatie. Alles keurig op orde en gedocumenteerd. De ondernemer is enthousiast over zijn bedrijf en is creatief.’
 • Keurslagerij Arie Arisse in Beesd: ‘Goed geoutilleerd bedrijf, strak opgeruimd en verzorgd. De vriendelijke, gedreven ondernemers en medewerkers zorgen voor een fijne koop- en werksfeer.’
 • Keurslagerij Monden in Sprundel: ‘Overzichtelijke, recent verbouwde winkel. Gedreven jonge ondernemers, die onder vertrouwd en toestemmend toezicht van hun ouders zich verder willen en kunnen ontwikkelen. Fijne, gemoedelijke koop- en werksfeer.’
 • Keurslagerij Bert en Inge Vanthoor in Eygelshoven: ‘Gedreven ondernemers en vriendelijke medewerksters zorgen voor een fijne koop- en werksfeer in de recent verbouwde, overzichtelijke winkel. Kwalitatief hoogwaardig assortiment, met veel lekkere eigengemaakte producten, passend bij formule en markt.’

Foto’s Koos Groenewold

Reageer op dit artikel