nieuws

Slager met Ster: Sterrenregen op komst

Evenementen

Vanavond vindt er een sterrenregen plaats in Hart van Holland in Nijkerk. Na een maandenlang traject krijgen de Slager met Ster- deelnemers te horen of ze geen, 1-, 2- of 3-sterren in ontvangst mogen nemen.

Slager met Ster: Sterrenregen op komst

De presentatie van de feestavond is in handen van Marijke Buijs, hoofdredacteur van Vleesmagazine en Corine Boon, presentatrice van het televisieprogramma Van Slager tot Chef.

Blijf vanavond op de hoogte via Twitter en Facebook. Wie een abonnement heeft op de digitale nieuwsbrief van Vleesmagazine, ontvangt een speciale editie van deze nieuwsbrief, zodra alle sterren zijn uitgereikt. Wij wensen de teams van vakmensen van alle genomineerde slagerijen veel sterkte tijdens de spannende uren die resteren tot de uitreiking!

Reageer op dit artikel