nieuws

Empack en Packaging Innovations Brussel naar Mechelen

Evenementen

Na intensief overleg met de autoriteiten in Brussel en de exposanten, heeft beursorganisator Easyfairs besloten de verpakkingsevents Empack en Packaging Innovations te verplaatsen naar de Nekkerhal in Mechelen op dinsdag 1 en woensdag 2 december.

Empack en Packaging Innovations Brussel naar Mechelen
Afbeelding: Easyfairs

‘In het belang van de verpakkingscommunity is Easyfairs genoodzaakt om Empack en Packaging Innovations te verplaatsen. Naar aanleiding van het geldende dreigingsniveau 4 in het Brussels Gewest, is het, ons inziens, veiliger om de evenementen naar Mechelen te verhuizen’, aldus Easyfairs. De veiligheid
van de bezoekers en exposanten is voor Easyfairs ‘van hoogste prioriteit. Zelfs al zou het hoogste dreigingsniveau worden opgeheven’, verwacht de organisatie dat door de verplaatsing naar Mechelen zowel bezoekers als exposanten zich veiliger zullen voelen.

Alle voorzieningen

De Nekkerhal in Mechelen ligt buiten het Brussels Gewest en valt niet onder het gebied waar het verhoogde dreigingsniveau van kracht is. De Nekkerhal heeft onlangs een facelift ondergaan en heeft alle voorzieningen om Empack en Packaging Innovations te kunnen faciliteren.

Tickets

Alle toegangstickets voor Brussel, waar de evenementen op woensdag 25 en donderdag 26 november zouden plaatsvinden, gelden onverminderd voor Mechelen. Organisator Easyfairs doet een oproep aan de bezoekers om, in het belang van de verpakkingsindustrie, hun bezoek aan deze events te laten doorgaan.

Reageer op dit artikel