nieuws

Recordaantal inzendingen voor vakwedstrijden Slavakto

Evenementen

Met maar liefst 2284 inzendingen voor de ambachtelijke vakwedstrijden kan de organisatie van de Slavakto spreken van een recordaantal inzendingen. Na de intensieve productkeuring worden de winnaars maandag 21 september tijdens een speciale en feestelijke uitreiking op Vlees 2015 bekendgemaakt.

Recordaantal inzendingen voor vakwedstrijden Slavakto
Archief Vleesmagazine

‘Het aantal van 2284 inzendingen, waarvan 222 producten door jongeren zijn ingezonden, is een record. Nooit eerder werden er zoveel producten ingezonden voor de vakwedstrijden. ‘Als organisatie zijn we erg blij met dit geweldige aantal inzendingen, een record! Het laat zien hoeveel enthousiasme en passie de ondernemers en hun medewerkers hebben die dag in, dag uit met dit prachtige ambacht bezig zijn’, aldus Wim van den Brink, voorzitter van stichting Slavakto. Dit weekeinde worden de producten grondig gekeurd, waarna ze vanaf maandag op Vlees 2015 worden gepresenteerd.

Tv-kok

De winnaars krijgen hun prijs uitgereikt door tv-kok René Pluijm, onder andere bekend van het tv-programma Pluijm’s Eetbare Wereld. Daarna is er gelegenheid om met René Pluijm op de foto te gaan. De bekendmaking vindt plaats op maandag 21 september om 18.00 uur tijdens Vlees 2015 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Vlees 2015

Vlees 2015 vindt plaats van maandag 21 tot en woensdag 23 september in de Jaarbeurs in Utrecht. Bezoekers kunnen zich gratis registreren via Vlees2015.nl. Tijdens Vlees 2015 kunnen bezoekers gratis parkeren bij de Jaarbeurs.

Reageer op dit artikel