nieuws

Stands Noordelijke Slagers Manifestatie al voor helft gevuld

Evenementen

In de IJsselhallen in Zwolle heeft op maandag 29 en dinsdag 30 september 2014 de Noordelijke Slagers Manifestatie (NSM) plaats. Inmiddels is al ruim de helft van de stands gevuld, met diverse aansprekende bedrijven.

Stands Noordelijke Slagers Manifestatie al voor helft gevuld

‘Al diverse bedrijven, waaronder Foodimpuls, Verstegen, Boonstra Verswaren en Degens hebben zich ingeschreven. Het is ons doel om straks een compleet en variërend aanbod te presenteren aan de bezoeker’, zegt projectmanager Bas de Bruin.

De NSM profileert zich als een landelijke, kwalitatief hoogwaardige en bovenal erg sfeervolle en gezellige beurs voor de slager én medewerker. Voor standhouders een uitgelezen kans om deze doelgroep te bereiken. Met een online en offline communicatiecampagne zal de beurs niet onopgemerkt voorbij gaan.

Reserveren

Stands kunnen worden gereserveerd door contact op te nemen met Bas de Bruin, tel. (06) 11 72 64 59 of e-mail bas@nsmzwolle.nl. De locaties worden verdeeld op volgorde van aanmelding.

Meer informatie, de beurswijzer en de plattegrond zijn te vinden op de website Nsmzwolle.nl.

Reageer op dit artikel