Vleesmagazine editie 2 | april 2021

Vleesmagazine 2-2021

In dit nummer

Het recept

  • Recept van Paul van Trigt
  • Recept van Irish Beef

De Slagerij

  • Column van Janine van der Geest
  • Mystery shopping-onderzoek
  • Julius Jaspers kiest voor slagerij Janmaat
  • Slagerij Van Melik in Maastricht

Vaktechniek

  • Column van Gertjan Kiers
  • Barbecuetrends van 2021

Strategie

  • Gert Jan van Egmond over WHOA
  • Exclusief vlees van Klaas en Wendy Vlaar
  • Coronavirus is niet alleen negatief

Industrie

  • Nieuwe verpakking: GravityTray

Pdf Vleesmagazine 2-2021

In deze editie
Een faillissement kan soms worden vermeden!

Een faillissement kan soms worden vermeden!

  Bijna alle ondernemers overkomt het een keer in het ondernemersbestaan; het gaat bedrijfseconomisch zo slecht dat het voortbestaan van het bedrijf op het spel staat. Het is dan vaak een dubbeltje op zijn kant. Veel bedrijven hebben in zo’n situatie nog een redelijke tot goed toekomstperspectief maar de schuldenberg is dan de molensteen...

Keurslager Van Caulil heel tevreden over mystery shopping onderzoek

Keurslager Van Caulil heel tevreden over mystery shopping onderzoek

Secret View heeft het allereerste mystery shopping platform gelanceerd dat speciaal is ontworpen voor kleine ondernemers. Met feedback van echte klanten leren slagerijen hun vakmanschap te gebruiken om klantervaringen te verbeteren. Bianca Kalmthout van Keurslager Van Caulil in Etten-Leur is heel tevreden. ‘We gebruiken de resultaten om van te leren’,...