Vleesmagazine 3 | mei 2021

VLEES03_cover

Het eerste gecombineerde nummer van Vleesmagazine en Vlees+ verschijnt 14 mei. Het thema is BBQ. Abonnees ontvangen het magazine en kunnen alle artikelen ook hier online lezen. Nog geen abonnee? Sluit dan een abonnement af!

In deze editie

  • De toekomst van de slagerij
    Welke kansen zien branchevertegenwoordigers?
  • Keurslager van Linschoten uit Rotterdam
    Succesvol met barbecuecatering
    De favoriete slager van Vanja van der Leeden
    ‘Bij Slagerij Vet is alles mogelijk’
  • Maatregelen single use plastics
    Ook versspecialisten krijgen ermee te maken
  • Het ultieme varkensvlees
    Volgens barbecuekoning Jord Althuizen
  • De kweekvleesrace
    Klinkende euro’s voor kweekvleesbedrijven

Rubrieken

  • SVO vakopleiding food
  • In Beeld
  • Uit de Branche
  • Slagers over... barbecue
  • Recept: barbecueworst
  • Recept: Krustenschinken
  • Financieel
  • Column Jan Nederhoed
  • Wetgeving
  • Rondvraag: barbecue
  • Boeken
In deze editie
Barbecueseizoen 2021?!

Barbecueseizoen 2021?!

In ieder nummer van Vleesmagazine schrijven twee columnisten over één onderwerp, vanuit hun eigen expertise en ervaring. Gertjan Kiers en Janine van der Geest buigen zich dit keer over het thema barbecueën.