Vaktechniek

Uit dit dossier
Meer miljoenen voor Meatable

Meer miljoenen voor Meatable

Meatable heeft $47 miljoen aan nieuwe financiering binnen gesleept. Een concortium van verschillende life science- en voedselbedrijven, waaronder DSM, investeren in de kweekvleesmaker.

Online platform van TNO moet innovatie in het MKB bevorderen

Online platform van TNO moet innovatie in het MKB bevorderen

TNO (Nederlandse organisatie voor toegepast natuurwetenschappelijk onderzoek) lanceert de "TNO-MKB innovatiemotor" om de samenwerking tussen de organisatie en het midden- en kleinbedrijf te versterken. TNO pompt zelf 5 miljoen extra in het online platform.

Op is op: Bestel nu 'Atelier van Klassiekers'

Op is op: Bestel nu 'Atelier van Klassiekers'

Het receptenboek van Paul van Trigt, 'Atelier van Klassiekers', is nog verkrijgbaar, maar op is op. Het boekwerk, dat in samenwerking met Vleesmagazine is uitgegeven, bevat een twintigtal bijzondere en smakelijke recepten, die gebaseerd zijn op klassieke ambachtsproducten.In deze charcuterieverzameling zijn allerlei bijzondere recepten opgenomen, waaronder:...

‘Atelier van Klassiekers’ nieuw boek Paul van Trigt

‘Atelier van Klassiekers’ nieuw boek Paul van Trigt

Paul van Trigt heeft, in samenwerking met Vleesmagazine, een nieuw receptenboek uitgebracht: ‘Atelier van Klassiekers’. Het boekwerk bevat een twintigtal bijzondere en smakelijke recepten, die gebaseerd zijn op klassieke ambachtsproducten.In deze charcuterieverzameling zijn allerlei bijzondere recepten opgenomen, waaronder: ragout van ossenstaart en...

Na het succes van ‘meesterslager’ nu ook ‘meesterverkoper’

Na het succes van ‘meesterslager’ nu ook ‘meesterverkoper’

In Nederland zijn er momenteel vijf Branche Erkende Meesterslagers. Vanwege het succes is dit jaar ook de titel Meesterverkoper gelanceerd.De Meesterslagers hebben bewezen op een excellent niveau te werken. De titel, die in 2017 in het leven is geroepen, is de hoogst haalbare in het vak. Het behalen van het meesterschap is niet alleen een persoonlijke...

Vleesmagazine Nieuwsbrief

Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.

Inschrijven
Vleesmagazine
Vleesmagazine

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 249,00 1e jaar met 25% korting excl. btw

Profiteer nu
Vleesmagazine Editie 3 | mei 2021
Vleesmagazine Editie 3 | mei 2021

Vleesmagazine en Vlees+ gaan samen verder. Één vakblad vol mooie reportages, inspirerende recepten, informerende artikelen en columnisten die u aan het denken zetten. Lees hier het eerste nummer online.

Lees meer
Evenementen

Workshop Zout- en suikerverlaging

17 juni 2021

Lees meer

Cursus Vleestechnologie

31 augustus 2021

Lees meer

Cursus Levensmiddelenmicrobiologie

31 augustus 2021

Lees meer
Vleesmagazine op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea