uit het magazine
Uit dit dossier
Proefles van Joël Broekaert
Waarom smaakt sommige ham naar meloen, terwijl er geen meloen in de buurt is geweest? Culinair journalist Joël Broekaert weet alles over smaak en proeven. Vleesmagazine sprak met hem af bij Slagerij de Wit in Amsterdam, voor een professionele proefles.
Kip in blaas
Paul Bocuse wordt algemeen beschouwd als een van de grootste gastronomen van de 20ste eeuw. Met zijn klassieke Franse keuken verdiende hij drie Michelinsterren.
Stap voor stap verduurzamen
De vakmensen van FoodBase geven informatie over de belangrijkste ontwikkelingen binnen de versbranche. Dit keer legt accountmanager Hester Braam uit hoe je de eerste stappen naar een duurzamere onderneming kan zetten.
‘Ondernemers die vooruit willen maken het verschil’
Weda in Naarden is sinds 1948 een belangrijke leverancier van weegschalen, kassasystemen en software. “We richten ons op bedrijven die met ons vooruit willen”, zegt managing director Rutger Gassner.
Eenvoudig hybride producten maken - Plantaardige grondstoffengel van SVO, KNS en WUR
In het project Plant4Texture hebben KNS, SVO vakopleiding food en WUR samen een plantaardige grondstoffengel ontwikkeld voor de productie van hybride slagersproducten. SVO-vakopleiding food geeft de ontwikkeling van hybride en plantaardige producten een vaste plek in haar opleidingen.
Vleesmagazine Nieuwsbrief
Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.
InschrijvenVleesmagazine Editie 1 | februari 2023

Het thema van Vleesmagazine 1 is smaakmakers. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!
Lees meerSlimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.
Lees verder