Nieuws
Uit dit dossier
Meerderheidsbelang VanDrie Group in Gosschalk
VanDrie Group neemt een meederheidsbelang in Exportslachterij J. Gosschalk en Zn. B.V. De twee partijen hebben hiervoor een intentieverklaring ondertekend. De afspraken hierover moeten nog verder worden uitgewerkt. Daarnaast moet de Autoriteit Consument en Markt (ACM) nog goedkeuring verlenen.
Verstegen Spices & Sauces wint EZK Energy Award 2022
Verstegen Spices & Sauces wint de EZK Enery Award 2022. Daarmee mag Verstegen zich het meest onderscheidende bedrijf op het gebied van energiebesparing, duurzame energieopwekking en het gebruik van hernieuwbare warmte noemen. Verstegen kan namelijk sinds dit jaar vrijwel volledig zonder gas opereren.
Peter van Deursen treedt toe tot raad van commissarissen Vion
Vion heeft Peter van Deursen benoemd als lid van de raad van commissarissen van Vion Food Group. Hij bekleedt deze functie met ingang van 1 januari 2023. Tijdens zijn carrière bekleedde Van Deursen diverse functies bij Cargill.
Minister Van der Wal bezoekt Nederland Vleesland op Grüne Woche
In Berlijn startte op 20 januari de vakbeurs Grüne Woche. Minister Christianne van der Wal-Zeggelink van Stikstof bezocht hier de stand van Nederland Vleesland. Voorzitters van de deelnemende partijen praatten de minister bij over dit initiatief.
Biologisch landbouwareaal in 2022 opnieuw gegroeid
In 2022 is het biologisch landbouwareaal gegroeid naar 79.853 hectare (exclusief grond in omschakeling), blijkt uit nieuwe jaarcijfers van Skal Biocontrole, de toezichthouder van de biologische sector. Daarmee komt het aandeel biologisch landbouwareaal op 4,4%. De sector groeit hiermee voor het zevende jaar op rij.
Vleesmagazine Nieuwsbrief
Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.
InschrijvenVleesmagazine Editie 8 | december 2022

Het thema van Vleesmagazine 8 is digitaliseren en automatiseren. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!
Lees meerSlimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.
Lees verder