In de media
Uit dit dossier
Vlees in de media | Week 11-2023
De vleestaks komt weer om de hoek kijken, slachten is het minst leuke van veehouden en een voormalig vegetariër opent een slagerij. Wat lazen we de afgelopen week over de branche? Een greep uit de media.
Vlees in de media | Week 10-2023
Varkenshouder verruilt vleesvarkens voor zalm, Louise Freso over de stikstofproblematiek en Nederlanders kopen vooral goedkope vleesvervangers. Wat lazen we afgelopen week over de branche? Een greep uit de media.
Vlees in de media | week 9-2023
Sharon en haar man hebben acht medailles gewonnen op een Europese slagerswedstrijd in Nederland en Blom’s Slagerij sluit zijn deuren. Wat lazen we de afgelopen week over de branche? Een greep uit de media.
Vlees in de media | Week 8-2023
Interview met Mikel Pouw van Nice to Meat, slager breidt onderneming uit met horeca en vleesvervangers van suikerbiet. Wat lazen we de afgelopen week over de branche? Een greep uit de media.
Vlees in de media | Week 7-2023
Analyse prijzen rundvlees en varkensvlees, nieuwe poelier KukeleLuuk en Nepluvi-voorzitter Gert-Jan Oplaat op lijst BBB voor Eerste Kamer. Wat lazen we de afgelopen week over de branche? Een greep uit de media.
Vleesmagazine Nieuwsbrief
Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.
InschrijvenVleesmagazine Editie 1 | februari 2023

Het thema van Vleesmagazine 1 is smaakmakers. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!
Lees meerSlimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.
Lees verder