Het recept

Uit dit dossier
Eendenham

Eendenham

Dit recept, dat wordt me er eendje. Tot zover de discutabele woordgrappen. Voor deze editie van Vleesmagazine heb ik een eendenham gemaakt. Nog niet eerder vertoond op de markt. Wel heb ik dit product een keer gemaakt tijdens de training Worstmaker die ik verzorg bij SVO.

Winterrecepten Epos

Winterrecepten Epos

Epos heeft winterrecepten in overvloed. Met Vleesmagazine deelt de smaakmaker de recepten Ovenschotel varkenshaas met ham, Mexicaans stoofvlees met hacheesaus en Groentestoof Stroganoff. Ga voor meer recepten naar de website van Epos.

Berner Würstel

Berner Würstel

Gezien de naam van het product zou je niet zeggen dat de Berner Würstel het populairst is in Oostenrijk en een deel van Zuid-Duitsland. Toch zijn het de Oostenrijkers die de Weense dikkere knakworst, de Oostenrijkse Schubling of de Zwitserse Cervalas hebben aangekleed met Zwitserse Emmentaler kaas en met licht gerookt mager spek.

Gegrilde rollades

Gegrilde rollades

De verkoop van vleeswaren gaat moeizaam bij veel slagers. De slager die zijn vleeswaren en worst nog allemaal zelf maakt doet het over het algemeen een stuk beter. Ter inspiratie maakt Jan Nederhoed drie soorten varkensrollade. Warm ook lekker tijdens de feestdagen!

Josja Haagsma maakt carpaccio wraps op Jubileumbeurs VAV Groep

Josja Haagsma maakt carpaccio wraps op Jubileumbeurs VAV Groep

Op de jubileumbeurs van de VAV groep op 16 en z7 oktober in Expo Houten was ook slager Josja Haagsma aanwezig. Zij demonstreerde verschillende gerechten die slagers kunnen maken voor de klant, waaronder een carpaccio wrap.

Vleesmagazine Nieuwsbrief

Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.

Inschrijven
Vleesmagazine Editie 7 | november 2022
Vleesmagazine Editie 7 | november 2022

Het thema van Vleesmagazine 7 is apparatuur. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Lees meer
Slimmer werken in Food
Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vleesmagazine
Vleesmagazine

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 249,00 1e jaar met 25% korting excl. btw

Profiteer nu
Evenementen

Cursus allergenen management (regio Breda)

1 december 2022

Lees meer

Horecava 2023

9 januari 2023 - 12 januari 2023

Lees meer

Sirha Lyon 2023

19 januari 2023 - 23 januari 2023

Lees meer
Vleesmagazine op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea