Events
Uit dit dossier
WBQA-NL en SBWN organiseren samen kampioenschap Culinair BBQ 2023
World Barbecue Association (WBQA-NL) en Stichting Barbecue Wedstrijd Nederland (SBWN) gaan samenwerken. De twee partijen organiseren in 2023 samen de kampioenschappen Culinair BBQ 2023.
Lustrumeditie Week van de Slager van 17 tot en met 22 april
De Week van de Slager vindt in 2023 voor de tiende keer plaats. Van 17 tot en met 22 april staat tijdens deze lustrumeditie het slagersvak en het werken in onze branche centraal. Niet alleen bij de slager, maar ook online met het Festival van de Slager.
Ketenkennisdialoog ‘De smaken van duurzamer varkensvlees’
Het Marktprogramma Verduurzaming Dierlijke Producten (VDP) organiseert op 1 februari de ketenkennisdialoog ‘De smaken van duurzamer varkensvlees’.
Stoofathon 2022: Stoofgerechten met wereldse smaken
Bord Bia, Irish Food Board organiseerde op 11 oktober in de Kookfabriek in Amsterdam de Stoofathon 2022. Hiervoor ontwikkelden vijf topchefs van de Chefs’ Irish Beef Club samen met culinaire deskundigen en hobbykoks nieuwe wereldse stoofgerechten met grasgevoerd Iers rundvlees.
Eerste editie Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wildbarbecue
Zaterdag 15 oktober vindt de eerste editie van het Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wildbarbecue plaats in Nationaal Park De Hoge Veluwe. Gastropedia en Stichting Nationaal Park De Hoge Veluwe organiseren het evenement samen met de World Barbecue Association.
Vleesmagazine Nieuwsbrief
Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.
InschrijvenVleesmagazine Editie 8 | december 2022

Het thema van Vleesmagazine 8 is digitaliseren en automatiseren. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!
Lees meerSlimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.
Lees verder