Bedrijfsinformatie

Uit dit dossier
Slagerij Haverkort zoekt nieuwe eigenaar

Slagerij Haverkort zoekt nieuwe eigenaar

Nabij het centrum van Zwolle is slagerij Haverkort sinds 1931 gevestigd. Een modern ambachtelijke slagerij met een eigen worstmakerij en ruime keuken. Herman Haverkort is 40 jaar werkzaam in de slagerij en zoekt een kandidaat aan wie hij de slagerij kan overdragen. Een ondernemer die met passie en vernieuwde visie verder wil bouwen aan de toekomst.

Slavakto nieuwe stijl: voor de slagers van nu en later

Slavakto nieuwe stijl: voor de slagers van nu en later

Met een programma bomvol aandacht voor innovatieve trends, smaakmakers en nieuwe technieken is Slavakto hét event voor iedereen die in de slagerij werkt. Twee dagen lang draait het in Utrecht om ontmoeten, inspireren, innoveren én doen.

Het nieuwe bestellen volgens Bizerba

Naast de reguliere toonbankverkoop hebben steeds meer versondernemers een webshop. Bizerba introduceert met ‘My order’ een derde verkoopkanaal. Met behulp van deze bestelmodule en een daaraan gekoppeld softwaremanagementsysteem zijn versondernemers klaar voor de toekomst. Bovendien kunnen ze klanten in de winkel snel en efficiënt helpen.

BALKAN SAUS ZHERO BY DEGENS

Met de BALKANSAUS ZHERO heeft u een multifunctionele en gezonde saus. Namelijk meer dan 60% groente, laag in vet, laag in suikers, dus laag in calorieën en 1/3de lager natrium gehalte door ’t gebruik van Saltwell zeezout. Heel gemakkelijk maakt u een originele AJVAR SCHOTEL. Erg populair in Kroatië! Origineel met vlees of vegetarisch met de stripes van Degens. Kruid gehaktballetjes of gehaktstaafjes met de DONER KEBAB MELANGE van Degens en u creëert een overheerlijke CEVAPCICI SCHOTEL. Proeven is gratis, dus kom gerust langs op de Slavakto op 4 & 5 oktober! Zie alle...

MULTIVAC nu ook op Slavakto 2022

MULTIVAC nu ook op Slavakto 2022

BEDRIJFSINFORMATIE | Zoek je een flexibele oplossing voor het verpakken van vlees(producten) in kleine of middelgrote batches? De oplossingen van MULTIVAC voor zowel rauw als verwerkt vlees bieden een uitstekend investeringsrendement. Voor slechts € 30,- per dag kun je al instappen. Met onze dieptrekverpakkingsmachines, traysealers en vacumeermachines...

Vleesmagazine Nieuwsbrief

Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.

Inschrijven
Vleesmagazine Editie 8 | december 2022
Vleesmagazine Editie 8 | december 2022

Het thema van Vleesmagazine 8 is digitaliseren en automatiseren. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Lees meer
Slimmer werken in Food
Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vleesmagazine
Vleesmagazine

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 249,00 1e jaar met 25% korting excl. btw

Profiteer nu
Evenementen

Dutch Pork Expo 2023

14 februari 2023 - 15 februari 2023

Lees meer

Meat Attraction Madrid

6 maart 2023 - 8 maart 2023

Lees meer

Empack en Packaging Innovations 2023

5 april 2023 - 6 april 2023

Lees meer
Vleesmagazine op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea

Social Logo Instagram Alea