Nieuw elan

Vleesmagazine nieuw elan

Het nieuwe kabinet gaat veel investeren de komende periode. Toch zijn er terechte zorgen over onder meer koopkracht, het milieu en het tekort aan medewerkers in allerlei sectoren. Punten waar het kabinet nog antwoorden op moet formuleren. Met nieuw elan graag, zoals ons beloofd is, want daar zit ik eerlijk gezegd wel op te wachten. En met dat nieuwe elan bedoel ik geen nieuwe gezichten – ik ben overigens wel erg blij met mensen als Ernst Kuipers en Robert Dijkgraaf die vanuit heel andere disciplines de politiek ingaan – maar echt een frisse wind door Den Haag. Want deze tijd vraagt om een andere kijk op dingen. Om plannen voor de wat langere termijn. Want als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Tijd dus voor iets anders.

En dat dachten we zelf ook, al is het op een heel ander vlak. Als uitgeverij merken we dat lezers en adverteerders veel waarde hechten aan een goed vakblad, nog meer nu elkaar ontmoeten zo moeilijk blijft. Bij ons was het ook tijd voor nieuw elan. In de vorm van een nieuwe vormgeving en van een inhoudelijke stap. Vleesmagazine was al het blad ‘van boer tot bord’ maar de vleesverwerkende industrie en productie kwamen in mindere mate aan bod. Daar komt dit jaar verandering in. Per editie gaan we er meer aandacht aan besteden en daarnaast brengen we twee specials over machinebouw uit. (Uiteraard blijven de specials over hygiëne en verpakken ook verschijnen.) Zo verbreden we onze en daarmee uw kijk op de sector en wordt Vleesmagazine nog meer het vakblad dat u mag verwachten. Inspirerende ondernemers, technologische ontwikkelingen en nieuwe managementstijlen; de artikelen in deze en komende edities zitten vol tips voor u als ondernemer.

En om het helemaal af te maken, ontvangt u dit jaar nog een vijfde special. Onder de naam ‘slimmer werken in food’ brengen we de beste ervaringen en tips bij elkaar van alles wat niet bij het verwerken van vlees, maar wel bij ondernemen hoort. Ook nieuw.

Ik ben benieuwd wat u van het 'nieuwe' Vleesmagazine vindt en ik nodig u uit om te reageren via michelledekoning@aleapublishers.nl.

Wil je voortaan ook Vleesmagazine ontvangen? Neem dan nu een abonnement.

Abonneer nu
Lees ook
Vlees in de media - week 32

Vlees in de media - week 32

In Memoriam voor Gerrit Kastelein, een reportage bij varkensboerderij Zonvarken en waar moeten slagers rekening mee houden als de Afrikaanse Varkenspest in Nederland opduikt. Wat lazen we afgelopen week over de branche? Een greep uit de media.

Keurslager genomineerd voor Retailer of the Year

Keurslager genomineerd voor Retailer of the Year

Keurslager is in de categorie Eten en Drinken genomineerd voor Retailer of the Year. In deze categorie neemt Keurslager het op tegen Bakker Bart, Gall & Gall, Mitra Drankenspeciaalzaken en Xenos.

Côte de boeuf: een mooi stuk vlees van de barbecue

Côte de boeuf: een mooi stuk vlees van de barbecue

Een rood, mals en sappig stuk vlees: het is een van de dingen die barbecueën zo mooi maakt. Dit recept voor côte de boeuf is een echte aanrader. Het wordt uit de ribben van het rund weggesneden. De rib wordt meegesneden waardoor het vlees een randje vet heeft en vol van smaak is. De rug van een koe is minder gespierd en dat geeft het...