Eerst groots uitpakken, dan inpakken

16 oktober 2017 Albert Vinkenborg

Vorige week was ik bij de Intratuin en ik heb er weer mijn ogen uit gekeken. Zoals gebruikelijk was het er weer lekker druk. Al direct bij binnenkomst viel op dat de ‘binnen’-terrassen vol zaten. Allemaal etende en drinkende mensen. Hele gezinnen, jong en oud maken er een dagje uit van bij de Intratuin op het industrieterrein. Knap hoor. En was het gezellig?

Gezellig was het zeker, en niet in de laatste plaats omdat de Intratuin al voor een groot deel was omgetoverd in Kerstsfeer. En, eerlijk is eerlijk. Dat scheelt een slok op een borrel. Rijdende miniatuur treintjes door een winters landschap trokken de aandacht van de vaders, de moeders vergaapten zich aan allerlei soorten van Kerst decoratie en de kinderen werden vermaakt door een poppenkast van lichtgevende slingers, muziek spelende kerstattributen en bewegende Kerststalletjes.

Je loopt zo een uurtje of twee rond. Natuurlijk met een karretje en voor je het weet zit dit karretje vol. Natuurlijk hadden de kinderen bij aankomst de foodtrucks zien staan op de parkeerplaats. Dat maakt dat bij menig gezin nog even een strijd ontstond of ze gingen voor een drankje en iets erbij op het terras in de Intratuin. Of dat ze kozen voor iets lekkers van de foodtrucks op de parkeerplaats. Maar hoe dan ook, allemaal gingen ze naar die parkeerplaats met een goed gevulde kar. Ja, die jongens van de Intratuin weten niet alleen hoe je moet uitpakken maar ook hoe ze menig gezin kunnen inpakken door ze te verleiden tot het doen van aankopen die vooraf niet voorzien zijn.

Wat vooral bij bleef na het bezoek aan de Intratuin was de gezelligheid van het met elkaar uit zijn. Deze sfeer van gezelligheid in combinatie met een diversiteit aan artikelen die je kunt kopen om het thuis ook gezellig te maken. Samen natuurlijk met vermaak voor alle leden van het gezin en een meer dan voortreffelijke catering die de verblijfsduur verlengen maakten dat we natuurlijk weer meer uitgaven dan de bedoeling was.

Kijken naar anderen en hier zelf je voordeel mee doen is ook een facet van ondernemerschap. Je hoeft niet altijd zelf het wiel opnieuw uit te vinden. Er is vast wel een Intratuin bij u in de buurt. Als ik u was zou ik snel eens gaan kijken wat er te beleven is. Vergeet niet uw portemonnee en een karretje!

Succes met ondernemen!

Altijd op de hoogte blijven?