blog

9 juni: De voorbereidingen

Blogs

Morgenochtend vroeg stap ik op het vliegtuig richting Milaan. Daar word ik opgehaald door ‘onze man in Italië’ Pietro Borroni. Het is voor mij de eerste voedingsmiddelenbeurs sinds dat ik eind november in dienst ben getreden bij ESA Foods. Ik ben Gert Noorderink opgevolgd.

Uiteraard ben ik voor ESA Foods wel al een aantal keren in Italië geweest. We hebben hier een eigen verkoopkantoor, want Italië is – zoals bekend – een belangrijke markt voor kalfsvlees. Het is altijd heerlijk om te zien hoe Italianen met hun eten omgaan. Kalfsvlees is daar gewoon een vast onderdeel van de maaltijd. Dat kun je je in Nederland niet voorstellen. Italianen maken van eten een feest.

Eerder stond ESA Foods altijd op de voedingsmiddelenbeurs Cibus in Parma. Dit jaar staan we voor het eerst op Tutto Food. Wij denken dat deze beurs meer aansluit op onze producten.

ESA Vital
Op de beurs presenteren wij naast ons melkgevoerde kalfsvlees, ons merk ESA Vital. We zullen met name de kwaliteit van het product onder de aandacht brengen. De kalveren krijgen hoogwaardig voer van ons eigen voerbedrijf Alpuro en dat komt in het vlees terug. Daarnaast zullen we natuurlijk het gezondheidsaspect van kalfsvlees benadrukken.

Klanten
De komende dagen zullen in het teken staan van veel klanten ontmoeten. Bestaande en natuurlijk ook nieuwe. Pietro Borroni zal ook op de beurs aanwezig zijn. Hij kent de markten en de klanten goed. Verder is er een aantal mensen van kantoor. Onze directeur Food Korstiaan Mulderij vliegt vanavond al naar Milaan en onze algemeen directeur van de Alpuro Group Henk Boeve vliegt – net als ik – morgen.

Morgenavond op deze plek een impressie van de eerste beursdag.

Ciao!

Reageer op dit artikel