blog

(8) Donderdag 20 september

Blogs

Slachterijen en boerenbedrijven. De ontwikkeling gaat hard, maar op het gebied van technologie en kwaliteitssystemen kan men nog veel leren. De laatste match-making op donderdag werd uitermate goed bezocht; niet alleen door de overheid, maar ook vele vertegenwoordigers van bedrijven.

Slachterijen en boerenbedrijven. De ontwikkeling gaat hard, maar op het gebied van technologie en kwaliteitssystemen kan men nog veel leren. De laatste match-making op donderdag werd uitermate goed bezocht; niet alleen door de overheid, maar ook vele vertegenwoordigers van bedrijven.

Veel dank, zoals al eerder gezegd, aan onze landbouwraad in China Henk van Duyn. Ook de vertegenwoordiger van het NBSO (Netherlands Business Support Office) mr. Ding Lin heeft ons zeer geholpen. En dat was niet alleen met het organiseren van de field visits en de match-making, maar ook door zijn kennis van deze provincie en zijn 36 miljoen inwoners.

Donderdag vliegen we naar Beiijng voor een afsluitende briefing en evaluatie. Toevallig is daar ook aanwezig Ate Oostra , DG Europees Beleid van het ministerie van LNV. We hebben dan mooi de gelegenheid om vervolgacties te bespreken.

Reageer op dit artikel