blog

(4) Zondag 16 september

Blogs

De matchmaking–bijeenkomsten waren erg succesvol. We hebben er nu twee gehad. Er waren voor de bedrijven interessante counterparts.

 

Vanaf zaterdagavond was de delegatie in tweeën gesplitst. Voor een deel was de zondag een vrije dag voor culturele activiteiten. Voor ons als vleesmensen stond voor zondag en maandag het ‘World Pork Congress’ op het programma.

Een wederom geslaagd evenement met misschien iets te veel Chinese inbreng. Wat hebben die mensen toch een traditie van lange verhalen. Men had mij als vice-president gevraagd een ochtend voor te zitten. Dan moet je de Chinese sprekers wel erg kort houden. Met het congres werd tevens de ‘China meat exhibition’ georganiseerd.

In vergelijking met andere buitenlandse inzendingen hadden we, door LNV georganiseerd, een mooie Holland-stand. Het Nederlands vleesbedrijfsleven en aanverwante bedrijven staan toch ook hier weer vooraan. Klasse.

Overigens geldt dat ook voor de mannen van Landbouw onder aanvoering van Henk van Duyn en van het Netherlands Business Support Office (NBSO).

Zeer vereerd was ik overigens met de toegekende award van “Goodwill Ambassador” van de China Meat Association.

Reageer op dit artikel