blog

13 en 14 juni: Henk Boeve in ziekenhuis

Blogs

Gisteren (zaterdag 13 juni) ben ik weer teruggevlogen naar Nederland. Ik kan terugkijken op een zeer geslaagde beurs. We hebben weer nieuwe invalshoeken voor onze producten en veel bestaande en nieuwe relaties gesproken. Wij hebben er geen spijt van dat wij op deze beurs een stand hebben genomen en keren bij de volgende beurseditie zeker weer terug.

De Nederlandse kalfsvleesbranche heeft volop de gelegenheid gehad zijn producten voor het voetlicht te laten treden bij de Italianen en de andere internationale beursbezoekers.

Ziekenhuis
De beurs werd helaas wel overschaduwd door het bericht dat onze algemeen directeur Henk Boeve plotseling in het ziekenhuis is opgenomen. Donderdagavond kreeg hij klachten en in het ziekenhuis bleek dat hij gedotterd moet worden, dat zal morgen of overmorgen gebeuren. Vanaf deze plek wensen ik en ons team hem natuurlijk beterschap en succes. We hopen dat hij snel weer in de ploeg zal staan.

Vandaag heb ik – zoals eerder al gezegd – gezeild en mijn hoofd leeg gemaakt. De dag begon met grijze luchten en regen, maar vanmiddag trok de lucht helemaal open en was het perfect zeilweer. Echt ‘Zomer in zeeland’.

Morgen (maandag) er weer vol tegen aan. Iedereen bijpraten en vertellen wat er allemaal op de beurs is gebeurd.

Weliswaar niet meer via dit weblog, maar wel via deze website hoort u in de toekomst weer van ons.

Ciao!

Reageer op dit artikel