Winteraanbod gebruikte MULTIVAC-machines

Mulivac_adv 8-12-2023

Heeft u op korte termijn een traysealer, dieptrekker, etiketteerder, portioneermachine of slicer nodig? MULTIVAC kan snel schakelen en biedt naast splinternieuwe verpakkings- en verwerkingsmachines ook 100 gebruikte machines te koop en te huur aan. Snelle levering en zeker interessant voor klanten met kleinere budgetten.

Huuroptie nieuwe, voorraad- en gereviseerde machines
Naast koop biedt MULTIVAC een grote variëteit aan nieuwe, ongebruikte machines te huur aan. Dit zijn standaard machines die binnen een hele korte termijn leverbaar zijn voor een periode van 3 maanden of langer. Het aanbod bestaat uit diverse soorten en modellen traysealers, dieptrekmachines, kamermachines, etiketteerders en vacumeermachines met transportband. En krimp- en droogtunnels, gerobotiseerde handlingsystemen, kwaliteitscontroleapparatuur, portioneer- en slicing machines.

Ook voor de origineel gereviseerde of nieuwe MULTIVAC verwerkingsmachines worden huurmogelijkheden als extra service geboden.

Dezelfde kwaliteit én garanties als nieuwe machines
Als u een gebruikte, originele MULTIVAC-machine huurt of aanschaft, krijgt u dezelfde original equipment manufacturer (OEM) kwaliteit, garantie én service die hoort bij een nieuwe machine.

De originele, gereviseerde machines van MULTIVAC én aangeschaft bij MULTIVAC voldoen aan alle huidige veiligheidseisen en worden geleverd met één jaar garantie. Daardoor bent u verzekerd van de kwaliteit en veiligheid die alleen de oorspronkelijke fabrikant kan garanderen.

NIEUW: Smart Services icm IPC 06 besturing!
De nieuwe Smart Services van MULTIVAC zijn ook te gebruiken op de origineel gereviseerde machines die uitgerust zijn met het IPC 06 controlepaneel.

Bekijk ons complete aanbod

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Duurzame innovaties bij de slager

Duurzame innovaties bij de slager

Duurzaamheid is een belangrijk thema, ook bij de slager. Reden voor Koninklijke Nederlandse Slagers om stil te staan bij de duurzame innovaties in de branche. Zoals producten gemaakt van reststromen uit de worstmakerij, hybride producten, en de onlangs ontwikkelde plantaardige grondstoffengel.

‘Trots dat mijn winnende worst zo goed verkoopt’

‘Trots dat mijn winnende worst zo goed verkoopt’

Niels Visschedijk (22) wist al jong dat hij slager wilde worden. Hij rondde de opleidingen van SVO af, werkte bij verschillende slagerijen en is nu terug bij de slagerij van zijn ouders, Slagerij Jan Visschedijk. Onlangs won hij de Ad Bergwerffprijs voor zijn unieke Hy-dro-worst.

Slagerij Pinckaers wint Beste Worstmaker en Traiteur van het jaar 2023

Slagerij Pinckaers wint Beste Worstmaker en Traiteur van het jaar 2023

Tijdens het jaarevent van Uw Slager en Het Worstmakersgilde op 23 januari won Slagerij Pinckaers uit Eijsden zich zowel de titel Beste Worstmaker als Traiteur van het jaar 2023.