Vlees volautomatisch, flexibel en compact verpakken

Multivac Adv 7-4-2022 Vleesmagazine

BEDRIJFSINFORMATIE | Maak kennis met de nieuwste telg van MULTIVAC: de compacte en volautomatische traysealer T 305. Deze traysealer is ontwikkeld om aantrekkelijke MAP- en vacuüm skinverpakkingen te produceren in kleine tot middelgrote batches voor de meest uiteenlopende toepassingen:  kant-en-klaarmaaltijden, gemaksvoeding en snacks, vlees, vleeswaren, kaas, vis en zeevruchten en AGF-producten. Qua verpakkingsvorm en -materiaal kent de T 305 vrijwel geen beperkingen.

Met een maximale formaatbreedte van 420 x 300 mm kan hij een grote verscheidenheid aan trays van papiervezel of karton, kunststof, aluminium of geschuimd materiaal verwerken. Net als een groot aantal topseal folies en plasticbesparende verpakkingsmaterialen, zoals monofolie of MULTIVAC PaperBoard.

Betrouwbaarheid, kosteneffectiviteit en energie-efficiëntie

Dankzij de nieuwste technologie kan met deze robuuste machine een hoog productieniveau worden bereikt, terwijl ook de hoogste verpakkingskwaliteit wordt geleverd en de machine nog steeds behoedzaam omgaat met de trays. De traysealer kan worden uitgevoerd tot vier sporen voor een maximale uitvoer van kleine trays.

Wil je een voorproefje?
Lees ook
Ontslag op staande voet

Ontslag op staande voet

Het kan door omstandigheden gebeuren dat je te laat op het werk komt. Kan het structureel te laat komen op het werk voor ontslag op staande voet zorgen?

Maaltijden van de slager

Maaltijden van de slager

Maaltijden zijn niet meer weg te denken uit het assortiment van veel slagers. En het aandeel groeit alleen maar. Het is niet alleen zaak om verser en beter te zijn dan de supermarkten, maar ook om je te onderscheiden van andere versspecialisten die maaltijden verkopen. Wat heb je, naast je eigen kwaliteitsvlees, daarvoor nodig?

Consumentengedrag in kaart (deel 2): ‘Gebruik van claims kan waardevol zijn’

Consumentengedrag in kaart (deel 2): ‘Gebruik van claims kan waardevol zijn’

Hoe ziet de klant van morgen eruit? In Vleesmagazine 8 van 2021 signaleerde Susanne Danes van FoodBase drie belangrijke ontwikkelingen binnen de versbranche. In deel 2 vertelt haar collega Linda van Zonsbeek over claims en hoe je hiermee inspeelt op gezondheidsmotieven van klanten.