SOUTHERN STYLE BBQ SAUCES BY DEGENS

Gegrilde lamsburger Degens (nb 19-5-2022)

BEDRIJFSINFORMATIE | Als specialist jou onderscheiden in ’t BBQ seizoen? Probeer nu de ALABAMA WHITE SAUCE in combinatie met MISSISSIPPI DARK SAUCE! Beiden te verkrijgen in een handige DEGENS knijpfles met 1000 ml. Proeven is gratis, dus bel of mail ons gerust!

Ontwikkeld door BBQ goeroes

Ter voorbereiding hebben we samen met slagers, chef-koks en BBQ fanaten vele BBQ sauzen geproefd waarna we ons hebben laten inspireren door de Zuidelijke staten van Amerika. In deze staten zijn de temperaturen over ’t algemeen wat warmer dan in Nederland en hoort BBQ-en bij ’t leven.

Terloops zijn daar veel nieuwe smaken ontwikkeld en raakten wij steeds meer geïnspireerd door de ALABAMA WHITE SAUCE. Daar dopen ze de gegrilde kipdelen (vleugels, drums, wings) volledig in de saus waarna deze als een filmlaagje achterblijft, maar zeker voldoende smaak achterlaat.

Om een extra kick te geven hebben we als tegenhanger gezocht naar een pittigere variant die qua smaak heel goed samengaat en qua kleur onderscheidend is.

En omdat deze twee sauzen naast elkaar als buren gestreept over producten worden gedrapeerd, hebben we deze de naam gegeven MISSISSIPIE DARK SAUCE.

BBQ party of Broodjes counter

Niet alleen op elk BBQ party komen deze twee sauzen goed tot hun recht, maar ook op belegde broodjes, sandwiches, in wraps of op broodje hamburger doet de combinatie het geweldig goed.

MISSISSIPPI DARK BBQ SAUCE (AW09873-01)

Diep bruin van kleur, met ongeëvenaarde kruidenpallet van tamarinde, paprika, chili’s, koriander, kruidnagel, knoflook en zongedroogde tomaten.

ALABAMA WHITE BBQ SAUCE (AW09847-01)

Wit/beige van kleur, met ongeëvenaarde smaakpallet van mosterd, knoflook, chili’s, ui, koriander en frisse limoen.

Graag zelf proeven? Neem contact op met jouw regio vertegenwoordiger en laat je verrassen.

Meer info, mail sales@degens.eu.

Neem contact op
Lees ook
MKB-Nederland, ministerie van SZW en KNS starten platform Loondoorbetaling bij ziekte

MKB-Nederland, ministerie van SZW en KNS starten platform Loondoorbetaling bij ziekte

De detailhandel kampt met aanhoudend hoog ziekteverzuim. Dit in combinatie met de krappe arbeidsmarkt maakt preventie en verzuimbeleid belangrijker dan ooit.

‘Hedendaagse consument vraagt enorme variëteit aan hoogwaardige producten’

‘Hedendaagse consument vraagt enorme variëteit aan hoogwaardige producten’

In april 2022 nam Marel Sleegers Technique over en verwelkomde daarmee de Nederlandse leverancier van oplossingen voor onder meer interleaving, stacking, loading en slicing in de Marel-familie.

Slagers worstelen met hoge energieprijzen

Slagers worstelen met hoge energieprijzen

Het zal niemand zijn ontgaan. Veel slagers worstelen met de hoge energieprijzen. Er zijn slagers bij wie de energierekening vijf keer hoger is dan voorheen en meer dan de helft van de slagers teert op het eigen vermogen, bleek uit een peiling van Koninklijke Nederlandse Slagers.