SOUTHERN STYLE BBQ SAUCES BY DEGENS

Gegrilde lamsburger Degens (nb 19-5-2022)

BEDRIJFSINFORMATIE | Als specialist jou onderscheiden in ’t BBQ seizoen? Probeer nu de ALABAMA WHITE SAUCE in combinatie met MISSISSIPPI DARK SAUCE! Beiden te verkrijgen in een handige DEGENS knijpfles met 1000 ml. Proeven is gratis, dus bel of mail ons gerust!

Ontwikkeld door BBQ goeroes

Ter voorbereiding hebben we samen met slagers, chef-koks en BBQ fanaten vele BBQ sauzen geproefd waarna we ons hebben laten inspireren door de Zuidelijke staten van Amerika. In deze staten zijn de temperaturen over ’t algemeen wat warmer dan in Nederland en hoort BBQ-en bij ’t leven.

Terloops zijn daar veel nieuwe smaken ontwikkeld en raakten wij steeds meer geïnspireerd door de ALABAMA WHITE SAUCE. Daar dopen ze de gegrilde kipdelen (vleugels, drums, wings) volledig in de saus waarna deze als een filmlaagje achterblijft, maar zeker voldoende smaak achterlaat.

Om een extra kick te geven hebben we als tegenhanger gezocht naar een pittigere variant die qua smaak heel goed samengaat en qua kleur onderscheidend is.

En omdat deze twee sauzen naast elkaar als buren gestreept over producten worden gedrapeerd, hebben we deze de naam gegeven MISSISSIPIE DARK SAUCE.

BBQ party of Broodjes counter

Niet alleen op elk BBQ party komen deze twee sauzen goed tot hun recht, maar ook op belegde broodjes, sandwiches, in wraps of op broodje hamburger doet de combinatie het geweldig goed.

MISSISSIPPI DARK BBQ SAUCE (AW09873-01)

Diep bruin van kleur, met ongeëvenaarde kruidenpallet van tamarinde, paprika, chili’s, koriander, kruidnagel, knoflook en zongedroogde tomaten.

ALABAMA WHITE BBQ SAUCE (AW09847-01)

Wit/beige van kleur, met ongeëvenaarde smaakpallet van mosterd, knoflook, chili’s, ui, koriander en frisse limoen.

Graag zelf proeven? Neem contact op met jouw regio vertegenwoordiger en laat je verrassen.

Meer info, mail sales@degens.eu.

Neem contact op

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
‘Trots dat mijn winnende worst zo goed verkoopt’

‘Trots dat mijn winnende worst zo goed verkoopt’

Niels Visschedijk (22) wist al jong dat hij slager wilde worden. Hij rondde de opleidingen van SVO af, werkte bij verschillende slagerijen en is nu terug bij de slagerij van zijn ouders, Slagerij Jan Visschedijk. Onlangs won hij de Ad Bergwerffprijs voor zijn unieke Hy-dro-worst.

Slagerij Pinckaers wint Beste Worstmaker en Traiteur van het jaar 2023

Slagerij Pinckaers wint Beste Worstmaker en Traiteur van het jaar 2023

Tijdens het jaarevent van Uw Slager en Het Worstmakersgilde op 23 januari won Slagerij Pinckaers uit Eijsden zich zowel de titel Beste Worstmaker als Traiteur van het jaar 2023.

Inschrijven voor Spareribs Throphy 2023

Inschrijven voor Spareribs Throphy 2023

Slagers kunnen zich weer inschrijven voor de Spareribs Throphy, een van de vakwedstrijden van Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS). Op 1 maart keurt de vakjury alle inzendingen. Welke slager volgt slager William Hermanussen, de winnaar van 2022, op?