Portobello Chicken
Epos inspireert de vleesspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor Portobello Chicken.
Ingredienten
- 1000 gram Kippendijen (reepjes)
- 500 gram Roerbakgroente mix
- 120 gram Epos bistro kruidenolie French sensation (1005539)
- 16 Portobello’ s
Voorbereiding
Marineer de kipreepjes met Epos bistro kruidenolie French sensation. Gaar de gemarineerde kipreepjes 20 minuten op 160°C of kern 72°C in de combi steamer. Blancheer de groente en meng deze door de afgekoelde kipreepjes. Vul de portobello’ s met het geheel.
Consumentenadvies
Verwarm de portobello in een voorverwarmde oven van 190°C gedurende 13 minuten.
Altijd op de hoogte blijven?
Dossiers
Meer over
Lees ook
Vlees in de media | Week 10-2023
Varkenshouder verruilt vleesvarkens voor zalm, Louise Freso over de stikstofproblematiek en Nederlanders kopen vooral goedkope vleesvervangers. Wat lazen we afgelopen week over de branche? Een greep uit de media.
Jubileumeditie Nationale Slagers Vakbeurs in 2023
Dit jaar vindt de dertigste editie van de Nationale Slagers Vakbeurs (NSV) plaats. Een jubileum. Op 25 en 26 september kunnen slagers terecht deze vakbeurs, die dit keer plaatsvindt in de markthal op het Foodcentrum in Amsterdam.
Dertien kampioenen bij Vakwedstrijd Slagers Streekproducten
Dinsdag 7 maart vond de prijsuitreiking plaats van de eerste editie van de Vakwedstrijd Slagers Streekproducten. Josja Haagsma van Meat Josja maakte de dertien kampioenen in de verschillende categorieën bekend. Daarnaast kregen de geslaagden van Meester Worstmaken hun certificaat.