MULTIVAC scoort 2e plek in top 5 leveranciers

Multivac_adv nb vlees 24-3-2022

BEDRIJFSINFORMATIE | “Met welke bedrijven doet u het liefst zaken?” Dat is de basisvraag van het VMT’s Partner of Choice onderzoek, om voedingsmiddelentechnologen te helpen bij de keuze van een leverancier. MULTIVAC staat op de 2e plaats in de categorie Machines en Techniek!

Tim Hage, general manager van MULTIVAC Nederland, is trots op de mooie uitslag van VMT’s Partner of Choice verkiezing: “Ik heb ons bedrijf in Nederland zien groeien van 6 naar 60 mensen. Nog steeds is iedereen in dit team belangrijk voor ons, we doen het echt samen. Deze uitslag geeft me het vertrouwen dat de klant onze service, onze hoogwaardige machines en onze no nonsens aanpak weet te waarderen. Dat we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, geldt voor ons nog altijd. De teamspirit van onze mensen en het vermogen om er steeds weer onvoorwaardelijk voor elkaar en de klant te zijn, maakt dat ik niet anders dan trots kan zijn.” 

Jaarlijks 80 tot 90 patentaanvragen

MULTIVAC investeert veel in de ontwikkeling van nieuwe machines en technieken. Jaarlijks worden tachtig tot negentig patenten aangevraagd”, vervolgt Hage. “Door deze innovaties te koppelen aan de verschillende bestaande modules en beproefde technieken, kunnen we steeds vooroplopen en custom made solutions bieden. Voor elk procesonderdeel hebben wij een technisch specialist en door te luisteren naar wat de markt vraagt, kunnen wij blijvend onderscheidend zijn en onze klanten bij hun ontwikkelingen steeds weer ontzorgen.”

Lees het volledige interview
Lees ook
Samenwerking Slachterij VAEX en Agri4+ Vleesproductie

Samenwerking Slachterij VAEX en Agri4+ Vleesproductie

Slachterij VAEX en Agri4+ Vleesproductie gaan intensief samenwerken om hun marktpositie te versterken. VAEX wordt voor 50 procent eigenaar van Agri4+.

Maaltijden van de slager

Maaltijden van de slager

Maaltijden zijn niet meer weg te denken uit het assortiment van veel slagers. En het aandeel groeit alleen maar. Het is niet alleen zaak om verser en beter te zijn dan de supermarkten, maar ook om je te onderscheiden van andere versspecialisten die maaltijden verkopen. Wat heb je, naast je eigen kwaliteitsvlees, daarvoor nodig?

Optimisme Duitse vleessector bij aanvang IFFA 2022

Optimisme Duitse vleessector bij aanvang IFFA 2022

In Frankfurt startte 14 mei IFFA, de internationale vakbeurs voor de vleesindustrie. Tot en met 19 mei staat Messe Frankfurt in het teken van de laatste innovaties op het gebied van vlees en alternatieve eiwitten. De Duitse vleessector is bij aanvang van de beurs positief gestemd.