Live training slicen & automatiseren met proefproductie

Multivac_adv Nb 29-6-2021

In het splinternieuwe trainings- en applicatiecentrum van MULTIVAC werken meer dan 100 specialisten - van levensmiddelentechnologen tot werktuigbouwkundigen - aan op maat gemaakte verwerkings- en verpakkingslijnen.

Tailormade lijnen en individuele trainingen

De productieomstandigheden worden per klant exact gereproduceerd. Het productspectrum varieert van individuele slicers tot complete lijnen met de gewenste randapparatuur, om een zo volledig mogelijke proefproductie te draaien.

Samen met de klant

In het Training & Application Center voor Slicing & Automation (TAC) kan MULTIVAC samen met de klant nieuwe lijnen ontwikkelen voor het verwerken en verpakken van vlees(producten) en de ideale oplossing bieden met betrekking tot haalbaarheid, kwaliteit, output en kosteneffectiviteit

Meer informatie

Lees ook
Vlees volautomatisch, flexibel en compact verpakken

Vlees volautomatisch, flexibel en compact verpakken

Maak kennis met de nieuwste telg van MULTIVAC: de compacte en volautomatische traysealer T 305. Deze traysealer is ontwikkeld om aantrekkelijke MAP- en vacuüm skinverpakkingen te produceren in kleine tot middelgrote batches voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Programma Empack 2022 bekend

Programma Empack 2022 bekend

Het programma voor de verpakkingsbeurs Empack 2022 is rond. Dat meldt beursorganisator Easyfairs. Naast aandacht voor circulariteit en recyclebare verpakkingsoplossingen brengt Easyfairs “een controversiële discussie over de effecten van duurzaamheid in roerige tijden op verpakkingen”.

Nieuwste portioneertechnologie voor kleine vlees batches

Nieuwste portioneertechnologie voor kleine vlees batches

De fijnste kwaliteit, hoge mate van flexibiliteit en maximale opbrengst, zelfs bij kleinere batches vlees. Dat kan met het nieuwe instapmodel van MULTIVAC: de universele portioneermachine TVI GMS 400.