Live training slicen & automatiseren met proefproductie

Multivac_adv Nb 29-6-2021

In het splinternieuwe trainings- en applicatiecentrum van MULTIVAC werken meer dan 100 specialisten - van levensmiddelentechnologen tot werktuigbouwkundigen - aan op maat gemaakte verwerkings- en verpakkingslijnen.

Tailormade lijnen en individuele trainingen

De productieomstandigheden worden per klant exact gereproduceerd. Het productspectrum varieert van individuele slicers tot complete lijnen met de gewenste randapparatuur, om een zo volledig mogelijke proefproductie te draaien.

Samen met de klant

In het Training & Application Center voor Slicing & Automation (TAC) kan MULTIVAC samen met de klant nieuwe lijnen ontwikkelen voor het verwerken en verpakken van vlees(producten) en de ideale oplossing bieden met betrekking tot haalbaarheid, kwaliteit, output en kosteneffectiviteit

Meer informatie

Lees ook
Empack Nederland wil naar afvalvrije beurs

Empack Nederland wil naar afvalvrije beurs

Empack Nederland wil stapsgewijs naar een afvalvrije beurs. Over drie jaar moet Empack 2024 een beurs zijn zonder restafval waar alleen grondstoffen voor hergebruik overblijven. Hiervoor lanceert Empack Nederland tijdens de komende beurseditie op 8 en 9 september 2021 het project ‘Empack Towards Zero Waste’.

Verantwoord verpakken op gebruikte of nieuwe machines

Verantwoord verpakken op gebruikte of nieuwe machines

Besparing op de totale hoeveelheid verpakkingsmateriaal en streven naar volledige recyclebaarheid blijft een actueel thema tussen retailers en toeleveranciers. Vooral de reductie van plastic krijgt hierin veel aandacht.

Delmo: 'Goede machines zijn onontbeerlijk’

Delmo: 'Goede machines zijn onontbeerlijk’

De prijs-kwaliteitsverhouding en de service, dat waren voor Keurslager John Boere uit Haastrecht de belangrijkste redenen om voor Delmo te kiezen. Hij verving in de afgelopen jaren een groot deel van zijn oude machines, waaronder mengers, een cutter en een wolf van K+G Wetter. Een hele investering, maar Boere wil graag zijn tijd vooruit blijven.