Ingrijpende makeover pand MULTIVAC voor duurzame toekomst

Makeover pand Multivac

Klantcontact, productbeleving en modern werken staan centraal bij de metamorfose van het hoofdkantoor van MULTIVAC. “Na de makeover staat er een kantoor dat klaar is voor de toekomst. Een eyecatcher waar we trots op zullen zijn.” Verbouwen is de kans om het kantoorgebouw te verduurzamen: “We gaan van het gas af en stappen over op warmtepompen, zonnepanelen en Ledverlichting. Verder beschikt het pand volgend jaar over een nieuw, corona-proof, luchtbehandelingssysteem. Daar hebben we bewust over nagedacht.”

Showroom

De makeover van het bestaande pand bestaat uit een aantal belangrijke stappen, legt Tim Hage verder uit: “De showroom, waar we graag onze relaties ontvangen om hen onze vele (machine)mogelijkheden te laten zien, bleek in de praktijk te klein behuisd. Na de verbouwing is de showroom niet alleen ruimer, het is ook ‘the place to be’ voor events, presentaties en scholingen. Hoe werken onze machines, wat zijn de mogelijkheden? Met meer beeld en beleving willen we onze goede klantcontacten hier in Woerden verder continueren. Sterker, wij zullen onze relaties en nieuwe klanten vaker in Woerden uitnodigen om hen actief te informeren, met behulp van de modernste communicatietechnieken.”

Package deals

Tijdens de transformatie van het gebouw gaat de dienstverlening onverminderd door. 24/7 staat het team van MULTIVAC voor de klant klaar, benadrukt Tim Hage: “De continuïteit blijft gewaarborgd, de klant zal weinig tot niets van de verbouwing merken. Sterker, deze hele makeover sluit perfect aan bij onze filosofie van het volledig ontzorgen van de klant, van a tot z. Steeds meer maken we gebruik van package deals, waarbij we de klant centraal stellen. Van het samenstellen en leveren van machines, advisering, onderhoud tot het leveren van bijproducten.”

 

Lees ook
Maaltijden van de slager

Maaltijden van de slager

Maaltijden zijn niet meer weg te denken uit het assortiment van veel slagers. En het aandeel groeit alleen maar. Het is niet alleen zaak om verser en beter te zijn dan de supermarkten, maar ook om je te onderscheiden van andere versspecialisten die maaltijden verkopen. Wat heb je, naast je eigen kwaliteitsvlees, daarvoor nodig?

Vlees volautomatisch verwerken en verpakken

Vlees volautomatisch verwerken en verpakken

Wilt u vers vlees, gevogelte, gesneden producten, kant-en-klaar maaltijden of plant-based producten verwerken en verpakken? In karton, monofolie of vacuumzakken? En dat volautomatisch op hoge snelheid? Voor MULTIVAC is niets te gek. Kom het zelf ervaren op de IFFA.

Nieuw Belgisch rundvleeslabel gelanceerd

Nieuw Belgisch rundvleeslabel gelanceerd

In het Waalse Fernelmont, vlakbij Namen, is op 26 april het nieuwe label Pré de chez nous gelanceerd. Een nieuw Belgisch label voor lokaal en duurzaam rundvlees. De Belgische ambachtelijke slagers gaan de producten met dit label verkopen.